De Beste Speelgoedwinkel in Rotterdam

Speelgoedwinkel zijn er genoeg in Rotterdam, maar welke zijn de beste? Of je nu op zoek bent naar educatief speelgoed, knuffels, gezelschapsspellen of bouwsets, er is voor ieder wat wils.

In deze blog vertel ik je alles over de beste speelgoedwinkels in en rond Rotterdam. Ik geef je tips en tricks voor het kiezen van het juiste speelgoed en beantwoord all je vaak gestelde vragen.

Rommelmarkt Noordplein – Voor Unieke Speelgoedvondsten

Op de Rotterdamse Noordplein rommelmarkt kun je elke zaterdag terecht om de mooiste speelgoedvondsten te scoren. Van zeldzame bordspellen tot prachtige houten poppenhuizen, door de variatie van aanbieders kun je hier makkelijk een unieke vondst doen. Daarnaast is het ook een leuke ervaring om over de markt heen te wandelen. Het is een echte vintage markt waar je de gezelligheid van de Maasstad kunt proeven.

 

Donner – De Speelgoed- en Kinderboeken-specialist

Al jaren is ‘Boekhandel Donner’ een begrip in Rotterdam, deze gezellige boekenwinkel heeft naast ‘n boeken ook: speelgoed, muziek en DVD’s, maar voornamelijk is Donner een kinderboekenwinkel.. De medewerkers weten er altijd wel iets te vinden dat bij de wensen van jouw kind aansluit, en ook onbekendere kinderboeken hebben ze in het assortiment. Naast de standaard bordspellen die je in elke speelgoedwinkel ziet zijn er ook ‘betere bordspellen’. Ze hebben een ruime keuze aan bord- en kaartspellen voor elk niveau.

 

Intertoys – Voor Al Je Speelgoed Dé Speelgoedwinkel in Rotterdam

Intertoys is toch wel dé speelgoedwinkel van Rotterdam, waar je alles kunt vinden op het gebied van speelgoed. Er zijn meerdere filialen verspreid over heel Rotterdam, dus je hoeft nooit ver te zoeken. Het assortiment is geschikt voor zowel jong als oud en je vindt er alle nieuwste trends op het gebied van speelgoed. Zoek je een bepaalt thema of LEGO blokjes? Ze heben de grootste keuze in Nederland.

 

Puzzelwinkel Rotterdam – Voor Fans van Uitdagende Puzzels

Ben je meer fan van puzzels dan van bordspellen? Breng dan snel een bezoekje aan de Puzzelwinkel Rotterdam, gelegen in de Hofbogen. Deze winkel heeft een ruime selectie aan uitdagende puzzels van verschillende afmetingen. Vanuit alle hoeken van de wereld worden de bijzonderste puzzels ingekocht. Hier hebben ze zowel driedimensionale puzzels als traditionele puzzels die uit meerdere stukjes bestaan. Ideaal voor koude winterdagen en regenachtige weekenden.

 

De Kleine Kapitein – Speelgoed Geïnspireerd Door de Natuur

De Kleine Kapitein is een winkel voor [natuur]boeken én speelgoed, dit speciale speelgoed is geïnspireerd op de natuur. Ze hebben een groot aanbod aan spellen, blokken en puzzels. Daarnaast ook een kleine inventaris aan naturlijke knutselspullen van bijvoorbeeld klei, takken, bladen en verf. Op deze manier inspireert de winkel kinderen om creatief bezig te zijn en te ontdekken wat de natuur te bieden heeft.

 

Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de rommelmarkt op zaterdag?

De rommelmarkt op Noordplein is elke zaterdag geopend van 8 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags.

Waar kan ik het beste educatief speelgoed vinden?

Donner en de Kleine Kapitein zijn beiden goede plekken als je op zoek bent naar educatief speelgoed.

Zijn er speelgoedwinkels die zich op een specifieke leeftijdsgroep richten?

Bijna alle speelgoedwinkels bieden speelgoed aan voor verschillende leeftijdsgroepen, dus je vindt altijd iets wat past bij de leeftijd van jouw kind.

Of je nu op zoek bent naar uniek speelgoed en oude klassiekers of juist op zoek bent naar de nieuwste trends op het gebied van speelgoed, er is voor ieder wat wils. En wie weet ontwikkel je dankzij deze speelgoedwinkels wel nieuwe hobby’s of ontdek je de talenten van je kinderen. Start het plezier en bezoek een van deze speelgoedwinkels in (de buurt van) Rotterdam.

Verken per onderwerp

Ontdek Artikelen
Die Bij Jouw
Voorkeuren Passen