Ontdek de beste Interieurarchitect in Rotterdam, Nederland.

Ontdek de zakelijke dienstverlening in Rotterdam. Kom meer te weten over de diverse bedrijven en diensten die beschikbaar zijn in deze bruisende stad.

Interieurarchitect

Red-circle-element

Het vinden van de juiste interieurarchitect kan een hele klus zijn, zeker als je op zoek bent naar iemand die jouw specifieke visie kan realiseren

Interieurarchitect in Rotterdam

Het belang van een huis waarin men zich thuis voelt en de rol van een interieurarchitect in Rotterdam bij het creëren van een droominterieur. De interieurarchitect draagt bij aan de esthetische en functionele aspecten van het huis door te focussen op indeling, kleuren, materialen, en verlichting. Door te werken vanuit de wensen en behoeften van de klant, wordt een op maat gemaakt plan opgesteld. De interieurarchitect brengt jarenlange ervaring en kennis van de laatste trends in, wat resulteert in een tijdloos en stijlvol interieur.

Wat is de prijs van een Interieurarchitect in Rotterdam

De prijzen van interieurarchitecten in Rotterdam variëren met een gemiddeld uurtarief tussen de €75 en €200. Deze prijs hangt af van de complexiteit van het project en de ervaring van de interieur architect. De kosten zijn ook afhankelijk van het soort project, waarbij grotere verbouwingen of nieuwbouwprojecten vaak een vast bedrag hebben, terwijl kleinere projecten meestal een uurtarief hebben. 

Ontdek Interieurarchitect in Rotterdam

Waar interieurarchitecten beschikbaar zijn in Rotterdam

Als je een nieuwe woning koopt of je huidige woning wilt renoveren, is het belangrijk om het maximale uit je ruimte te halen. Een interieurarchitect kan je helpen om een prachtig interieur te creëren dat past bij jouw persoonlijkheid en unieke behoeften.

Als je in Rotterdam woont en je wilt weten waar je interieurarchitecten kunt vinden, lees dan snel verder!

  • Huis & Interieur: Huis & Interieur is een interieurontwerpbureau in Rotterdam dat gespecialiseerd is in het creëren van zowel functioneel als esthetisch verantwoorde interieurs. Het team van interieurontwerpers luistert naar jouw wensen en werkt nauw met je samen om de perfecte ruimte te realiseren. 
  • Studio Nest: Studio Nest is gespecialiseerd in interieurontwerp en architectuur en heeft geleid tot mooie projecten in Rotterdam. Het ontwerpbureau werkt samen met particuliere klanten en bedrijven om innovatieve en prachtige interieurs te creëren die zowel functioneel als esthetisch zijn. 
  • Huis Make Over: Huis Make Over is een interieurontwerpstudio die gespecialiseerd is in het transformeren van ruimtes. Het team van ervaren ontwerpers heeft de kennis en expertise om de perfecte ruimte te creëren voor jouw unieke behoeften en wensen. 
  • Connectic: Connectic is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op interieurontwerp, projectmanagement en architectuur. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit en betrouwbare dienstverlening.
  • Buro 91: Buro 91 is een studio voor interieurontwerp en architectuur, gespecialiseerd in het herstellen en renoveren van monumentale panden in Rotterdam en omgeving. 
  •  

In Rotterdam zijn diverse professionele interieurarchitecten beschikbaar, met verschillende bureaus die maatwerkoplossingen bieden voor zowel kleine renovaties als volledige make-overs. Deze bureaus hebben de expertise om elk project succesvol uit te voeren, en het wordt geadviseerd om het bedrijf te kiezen dat het beste aansluit bij individuele wensen, om zo het gewenste interieur te realiseren.

Uitgelichte bedrijven

Blogs

Onze Blog - ontdek interessante artikelen

Wil jij ook een blog plaatsen op onze website? Registreer en start direct met publiceren.