De top Herenkapper in en rondom Rotterdam!

Een goede herenkapper is onmisbaar voor elke man die er goed verzorgd uit wilt zien. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look, een moderne coupe of een opvallend kapsel, een professionele herenkapper kan je helpen om jouw persoonlijke stijl te vinden. Gelukkig zijn er tal van goede kappers in en rondom Rotterdam die jouw haar tot in de puntjes kunnen verzorgen. In dit artikel geven wij jou een overzicht van de top herenkappers in Rotterdam en beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen over kappersbezoeken.

New York Barbershop

Als je op zoek bent naar een authentieke en traditionele herenkapsalon, dan moet je zeker eens langs gaan bij de New York Barbershop in Rotterdam. De sfeer in deze kapsalon doet denken aan een ouderwetse barbershop in New York, compleet met vintage meubels, traditionele scheermessen en barbiersstoelen. Het team van ervaren kappers is gespecialiseerd in klassieke kapsels, baardverzorging en hot towel shaves.

Barbier Schorem

Als er één herenkapsalon is die Rotterdam op de kaart heeft gezet, dan is het Barbier Schorem wel. In deze kapsalon worden herenkapsels tot ware kunst verheven. De kapsalon is vernoemd naar de ‘schorer’, de vroegere benaming voor barbier. Het team van barbiers is gespecialiseerd in traditionele kapsels en baardverzorging en geeft elk kapsel een unieke twist. Ook bieden ze speciale schoonheidsbehandelingen, zoals het ‘scheren met open mes’ voor de echte mannen.

Sjenkels

Sjenkels is een kapsalon die gespecialiseerd is in het creëren van trendy mannenkapsels. Naast het reguliere knippen en scheren bieden zij ook kleuren, highlights en stylingbehandelingen aan. Het team van professionele kappers is altijd up-to-date met de nieuwste trends en technieken.

Coiffure Trenz

Coiffure Trenz is een gezellige kapsalon in Rotterdam-Noord waar je terecht kunt voor een professionele knipbeurt. Het team bestaat uit ervaren dames- en herenkappers die gespecialiseerd zijn in het creëren van unieke kapsels. Naast knippen en scheren bieden zij ook stylingbehandelingen aan en zijn zij gespecialiseerd in haartransplantaties.

De Hoofdzaak

Als je op zoek bent naar een moderne en trendy kapsalon, dan moet je zeker eens langs gaan bij De Hoofdzaak in Rotterdam-West. Het team van ervaren stylisten is gespecialiseerd in het creëren van de nieuwste kapseltrends en biedt ook kleurbehandelingen aan. Naast het knippen en scheren van heren, bieden zij ook behandelingen aan voor vrouwen.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn haar laten knippen?
Het hangt af van hoe snel je haar groeit en welk kapsel je hebt. Over het algemeen wordt er aanbevolen om je haar elke 4 tot 8 weken te knippen om je kapsel in vorm te houden.

Moet ik een afspraak maken voor een kappersbezoek?
Ja, het is sterk aanbevolen om een afspraak te maken om te voorkomen dat je lang moet wachten of dat er geen tijd beschikbaar is. Veel kapperszaken hebben een online boekingssysteem waar je gemakkelijk een afspraak kunt maken.

Hoe kan ik mijn kapsel het beste verzorgen?
Na een bezoek aan de kapper raden we aan om een goede shampoo en conditioner te gebruiken om je haar gezond te houden. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig je haar te borstelen om klitten te voorkomen.

 

In Rotterdam zijn er tal van goede herenkappers die jouw haar tot in de puntjes kunnen verzorgen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne look, een authentieke of trendy kapsalon, er is voor elk wat wils. Zorg ervoor dat je een afspraak maakt en geniet van een ontspannende knipbeurt bij een professionele herenkapper. Onthoud ook de tips voor het verzorgen van je kapsel om er optimaal uit te zien tussen de kappersbezoeken door.

Verken per onderwerp

Ontdek Artikelen
Die Bij Jouw
Voorkeuren Passen